Organizimi i dollapit tuaj të palltove

Dollapi i palltove mund të jetë vendi më kaotik në shtëpi. Është një hapësirë e vogël ku e gjithë familja ruan disa nga artikujt e tyre më të mëdhenj. Të njëjtat parime që do të përdornit për të organizuar dollapin tuaj të dhomës së gjumit vlejnë edhe këtu. Rregulli i artë i organizimit të dollapëve është një vend për gjithçka dhe gjithçka në vendin e vet. Sigurohuni që të gjithë në familje të dinë se ku u përkasin gjërat e tyre dhe inkurajojini ata të marrin pjesë për ta mbajtur dollapin e palltove të rregullt dhe të pastër.

Pallto

Një familje zakonisht zotëron shumë këpucë dhe shumica e dollapëve nuk janë aq të mëdhenj sa për t'i akomoduar të gjitha. Mbani një ose dy palë për çdo pjesëtar të familjes në dollapin që vishen pothuajse çdo ditë. Këpucët jashtë sezonit ose çiftet që janë të rezervuara për raste të veçanta duhet të ruhen në dollapët e dhomave individuale të personave. E njëjta gjë për palltot mbajini palltot ditore ose sezonale në dollapin e palltove dhe ose rrotullojini pjesën tjetër në pjesën e pasme ose nëse nuk ka vend të mjaftueshëm ruajini ato derisa të kthehet stina ose moti.

Pallto Cape

Në raftin e sipërm është vendi ku ruhen kapelet, dorashkat, dorezat dhe aksesorët e tjerë. Mbani një shportë për secilin anëtar të familjes për të ruajtur sendet e tyre. Nëse ka vend, ky është gjithashtu një vend ideal për gjëra të tilla si helmeta për biçikleta, jastëkë gjunjësh dhe pajisje të tjera sigurie që kanë nevojë për një shtëpi.

Xhupi Alaska

Për fëmijët më të vegjël që mund të mos jenë në gjendje të arrijnë ose menaxhojnë varëse rrobash, konsideroni të instaloni grepa në pjesën e pasme të dollapit, ku mund të varin palltot e tyre. Kjo do të nxisë pavarësinë e tyre duke i mësuar se si të kujdesen për gjërat e tyre.

Pallto Teddy

Një herë në sezon, shikoni dhe kaloni gjithçka në dollapin e palltos familjare dhe vendosni se çfarë duhet të hidhet ose çfarë mund të dhurohet.

Kemishe Pallto Proke

hello

Share this post