Organizimi i dollapit

Çelësi i çdo projekti të suksesshëm të organizimit është kategorizimi. Duke grupuar gjëra të tilla së bashku, do t'i bëni të lehta për t'u gjetur për përdorim në të ardhmen, të lehtë për t'u mbajtur mend kur është koha t'i lini ato larg dhe dollapi juaj do të duket i bukur dhe i rregullt. Kontejnerët e duhur të magazinimit do ta bëjnë këtë detyrë të lehtë për tu kryer dhe mirëmbajtur.

Shportat, kutitë dhe sirtarët janë shtesa perfekte për çdo dollap. Ato mund të përdoren për të ruajtur çorapet në njërën, rripat në tjetrën, thjesht përpiquni t'i mbani gjërat e njëjta së bashku. Për më tepër, do të dëshironi të kategorizoni veshjet tuaja të varura. Mënyra më e popullarizuar për ta bërë këtë është të vendosni të gjitha pantallonat tuaja në një zonë, këmisha, në tjetrën dhe kështu me rradhë. Nëse dëshironi të shkoni më tej kur kategorizoheni, ndani veshjet tuaja në grupe se kur do t’i vishnit (në punë, në palestër, në shtëpi, gjatë natës) dhe më pas gruponi pantallonat dhe bluzat së bashku brenda atyre kategorive më të vogla.

Kremastarët janë një mënyrë tjetër për të ruajtur gjëra të tilla së bashku. Ato mund të përdoren për rripa, lidhëse ose çanta. Mbajtja e këtyre aksesorëve më të vegjël në një vend të dukshëm do t'i bëjë zgjedhjet tuaja në mëngjes më shpejt. Nëse keni një dollap më të madh, mund të dëshironi të mbani edhe bizhuteritë tuaja në dollap. Ju mund të përdorni një kuti bizhuterish tradicionale për t'i mbajtur ato së bashku ose një kuti të vogël për vathët tuaj dhe një tjetër për gjerdanët tuaj etj.

Ju gjithashtu mund të mendoni jashtë korrnizës, mendoni se si i përdorni artikujt e ndryshëm në dollapin tuaj. Ndoshta veshjet tuaja të stërvitjes mund të ruhen në tufa gati për t'u veshur. Merrni pantallonat tuaja dhe mbështillni brenda një bluze dhe çorape, ato janë të pastra brenda dollapit tuaj dhe gati për tu përdorur kur të jetë koha për të shkuar në palestër për stërvitje.

hello

Share this post