9 stilet e vjeshtës që çdo grua elegante duhet të ndjekë

Disa nga gjërat që dashuroj ne vjeshtë- moti i freskët, ndjenja e përtëritjes dhe romancës në ajër, gjethet e rena - gjithashtu eksitimi i rinovimit gardërobave tona.

Linoja i hap rrugen kashmirit dhe veshjeve te trikotuarave, e bardha e verës zëvendësohet me hijet e mrekullueshme të xhevahirit. Sandalet minimaliste vendosen në favor të pantoflave kadife të qëndisura dhe supet e nxiher nga dielli fshihen nga  shejee e mrekullueshme.

Edhe nëse keni një gardërobë perfekte, ndryshimi i stinëve është gjithmonë një justifikim super për new shopping.

Më poshtë SAvenue.al sugjeron 9 veshjeme stil të veçantë për të të frymëzuar 

 

 Pardesy Shanaya, e gjeni ketu 


 

 

Fustan Bridy, e gjen ketu

Kemishe Asimina, e gjen ketu
Fustan Sapho, e gjen ketu

 

Jumpsuit Anamaria, e gjen ketu

Fund Carden, e gjen ketu
Fustan Elegancy, e gjen ketu 

Set Japane, e gjen ketu 
Fustan Madalena, e gjen ketu 

 


    hello
  

Share this post