News

Body Types: Karakteristikat dhe veshjet e përshtatshme për secilën.

Body Types: Karakteristikat dhe veshjet e përshtatshme për secilën.

Cila është forma e trupit të një trekëndëshi të përmbysur?

Gratë me një trup trekëndësh të përmbysur kanë shpatulla më të gjera se ijet, me pak ose aspak përcaktim të belit. Trupi i tyre ndjek formën e një "V" dhe supet mund të jenë të drejta, katrore ose me pamje atletike.

Karakteristikat:

  • Shpatulla të gjera, gjoks dhe shpinë
  • Ijet e ngushta dhe fundi
  • Pak ose aspak përkufizim i belit
  • Këmbë të bukura, me formë
  • Siluetë me pamje atletike

Dos dhe Don't për një trup trekëndëshi të përmbysur:

Don't:

  • Mos vishni rroba që krijojnë më shumë volum në...


10 fustanet e trikotuar për tu konsideruar këtë vjeshtë-dimër

10 fustanet e trikotuar për tu konsideruar këtë vjeshtë-dimër

Fustanet e trikotuar kam menduar gjithmonë se janë zgjidhja e duhur për një outfit të thjeshtë, pa...


Organizimi i dollapit tuaj të palltove

Organizimi i dollapit tuaj të palltove

Dollapi i palltove mund të jetë vendi më kaotik në shtëpi. Është një hapësirë e vogël ku e gjithë familja ruan disa nga artikujt e tyre më të mëdhenj. Të njëjtat parime që do të përdornit për të organizuar dollapin tuaj të dhomës së gjumit vlejnë edhe këtu. Rregulli i artë i organizimit të dollapëve është një vend për gjithçka dhe gjithçka në vendin e vet. Sigurohuni që të gjithë në familje të dinë se ku u përkasin gjërat e tyre dhe inkurajojini ata të marrin pjesë për ta mbajtur dollapin e palltove të rregullt dhe të pastër.


Organizimi i dollapit

Organizimi i dollapit

Çelësi i çdo projekti të suksesshëm të organizimit është kategorizimi. Duke grupuar gjëra të tilla së bashku, do t'i bëni të lehta për t'u gjetur për përdorim në të ardhmen, të lehtë për t'u mbajtur mend kur është koha t'i lini ato larg dhe dollapi juaj do të duket i bukur dhe i rregullt. Kontejnerët e duhur të magazinimit do ta bëjnë këtë detyrë të lehtë për tu kryer dhe mirëmbajtur.

Shportat, kutitë dhe sirtarët janë shtesa perfekte për çdo dollap. Ato mund të përdoren për të ruajtur çorapet në njërën, rripat në tjetrën, thjesht përpiquni t'i mbani gjërat e...


Plisse, please: Sezoni i Fundit me Pala

Plisse, please: Sezoni i Fundit me Pala

Nëse jeni duke kërkuar për një veshje të bukur, girly dhe njëkohësisht të lehtë për tu veshur që nuk i përshtatet të gjitha llojeve të trupit, atëherë ne kemi zgjidhjen për ju. Fundet janë perfekte për dasma, ditëlindje ose evente, si dhe për shëtitje të thjeshta të përditshme me miqtë. Kombinuar me këpucë dhe aksesorë të përshtatshëm ofron për një bukuri shtesë. Prandaj fundi me pala është artikulli perfekt i modës së këtij sezoni dimëror dhe pamjet e mëposhtme do të bindin edhe më skeptikët.

Night out

Një rast ideal për të veshur fundin tuaj me pala është në një...